Over ons

aed4sale Button Advies

Advies

AED4SALE geeft u een vrijblijvend advies op maat. Wij geven u een passend advies bij uw bedrijf. Hierbij staat kwaliteit en duurzaamheid centraal zodat u op de lange termijn minder kosten kwijt bent.

ZOLL AED 3, Salvequick pleisters, Utermohlen verbanddozen, ZOLL, EHBO, BHV, producten, Utermohlen, Spanbroek, Opmeer, Noord Holland, Zoll aed 3, zoll aed 3 accessoires, utermohlen verbanddozen, salvequick pleisters, aed4sale

Verkoop

AED4SALE verkoopt producten van gerenommeerde bedrijven zoals ZOLL, Koninklijke Utermohlen, Salevequick, Neyfik en Rotaid aed kasten. Al deze producten zijn van zeer goede kwaliteit en kunt u direct bij ons aanschaffen in de webshop.

AED4SALE, EHBO, cursus, EHBO cursus, volwassenen, Spanbroek, Opmeer, Noor Holland, in de buurt, herhaling cursus, reanimatie, reanimatie cursus, herhalingscursus, reanimatie herhaling, reanimatie baby kind, herhaling reanimatie baby kind, Hoogwoud

Training

Bij hoogwaardige producten horen kwalitatief hoogwaardige trainingen. Samen met een trainingspartner verzorgt AED4SALE diverse trainingen voor u op maat. Denk hierbij aan EHBO, reanimatie, In Company Training en BHV.

aed4sale Button Onderhoud

Onderhoud

Het juiste onderhoud afgestemd op uw aangeschafte producten. AED4SALE zorgt ervoor dat uw producten inzetbaar blijven.

Wie zijn wij

Mijn naam is Patrick Vriend, eigenaar van AED4SALE. Wij zijn gevestigd in Avenhorn in Noord Holland. Graag bieden wij u door heel Nederland onze diensten aan. Dit betekent dat wij een advies voor u op maat geven waarbij wij kijken naar uw wensen maar ook naar de benodigdheden welke er nodig zijn om veilig te kunnen werken en aan de wettelijke verplichtingen te voldoen. 

AED4SALE richt zich zowel op de particuliere als zakelijke markt en ook overheden behoren tot de mogelijkheid. Wij bieden u duurzame producten zoals 100% gerecyclede brandblussers van Neyfik of duurzame AED kasten van Rotaid en kwalitatief hoogwaardige producten van ZOLL, Koninklijke Utermohlen, Heltiq, Byebites en Salvequick. 

Ook kunt u bij ons terecht voor trainingen zoals EHBO, reanimatie, In Company Training en BHV. Deze cursussen worden voor u op een realistische basis gegeven en zijn van zeer goede kwaliteit. U kunt bij ons ook terecht in de Webshop vanuit waar u al uw bestellingen direct kunt doen.  

Namens AED4SALE hoop ik u te mogen verwelkomen als klant. 

Met vriendelijke groet, 

Patrick Vriend, AED4SALE

A few words about

OUR HISTORY

7 mei 2013 werd voor mij een onvergetelijke dag. Tijdens het werk werd er plots geschoten en raakte iemand levensgevaarlijk gewond. Ondanks alle paniek in de menigte ben ik gelukkig diegene geweest welke heeft gehandeld. Mede dankzij mijn adequate handelingen en de ambulancebroeders welke gelukkig snel ter plaatse waren heeft deze man het overleeft. Sindsdien is bij mij de knop om gegaan en is het besef gekomen dat het iedereen “zomaar” kan overkomen, een situatie waarbij een catastrofale bloeding en het handelen daar naar van levensbelang kan zijn. 

Het jaar waarin ik eindelijk na vele aanvragen mij kon gaan specialiseren op het medische gebied binnen Defensie. Naast Trainer ZKHK kreeg ik ook de mogelijkheid om gewondenhelper / First Responder te worden welke ik tot op heden nog steeds ben. 

Het jaar dat ik besloot om toch voor mijzelf een eigen bedrijf te gaan starten. De kennis en ervaring welke ik heb opgedaan wil ik overdragen op eenieder die hiervoor open staat. Ik streef naar perfectie en hierbij kijk ik naar kwalitatief goede producten en trainingen, dit om u zo goed mogelijk voor te bereiden voor de situaties waarin u zomaar kunt belanden.

Het streven van mij is om heel veel AED’s te hebben verkocht. Dit om het sterftecijfer door middel van een hartstilstand omlaag te krijgen. Naast de AED’s hoop ik heel veel mensen getraind te kunnen hebben en met een zelfverzekerd gevoel op pad te hebben gestuurd en ook op deze wijze mensenlevens gered te hebben.