AED4SALE, EHBO, cursus, EHBO cursus, volwassenen, Spanbroek, Opmeer, Noor Holland, in de buurt, herhaling cursus, reanimatie, reanimatie cursus, herhalingscursus, reanimatie herhaling, reanimatie baby kind, herhaling reanimatie baby kind, Hoogwoud

Training

Opleidingen

U kunt bij ons kiezen uit de volgende cursussen:
Reanimatie volwassenen, Tijdens deze cursus wordt u voorbereid op het geven van een hoogwaardige reanimatie. U leert werken met verschillende AED’s. De reanimatiecursus is in de volgende vorm verkrijgbaar:

Reanimatie baby / kind, u leert tijdens deze cursus onder andere het verschil tussen een reanimatie kind en volwassene. De reanimatiecursus is in de volgende vorm verkrijgbaar:

EHBO volwassenen, tijdens deze cursus leert u verschillende letsels te herkennen, beoordelen en de eerste noodzakelijke hulp toe te passen. De EHBO cursus is in de volgende vormen verkrijgbaar:

EHBO baby / kind, u leert tijdens deze cursus onder andere de meest voorkomende letsels bij kinderen te behandelen zoals schaafwonden, verstuikingen en verstikkingen. Deze cursus in in de volgende vormen verkrijgbaar: 

In Company Training, betreft een cursus op locatie bij u. Deze cursus kan indien gewenst afgestemd op de branche waarin u opereert. 

Tevens is het mogelijk om BHV cursussen af te nemen bij ons. 

Kwaliteit

De opleidingen kunnen zowel in Spanbroek, Gemeente Opmeer verzorgd worden als elders in Noord Holland of Nederland en kunnen in overleg ook in de avonduren gegeven worden. AED4SALE biedt iedere opleiding aan waarbij ook naar de wensen van u worden geluisterd. Opleidingen op maat behoord dan ook tot de mogelijkheid.  In het menu trainingen vindt u de aanvullende informatie van onze cursussen. 

 

AED4SALE vindt het heel belangrijk dat u als klant kwalitatief hoogwaardige training verzorgd krijgt. Deze hoogwaardige training in combinatie met de kwalitatief hoogwaardige producten zorgt ervoor dat u als leek of professional goed uit de voeten kunt met de door ons verkochte producten in geval van nood. Wij vinden het zeer belangrijk dat u bij deze producten ook een goede en kwalitatief hoogwaardige training verzorgd krijgt. Mede hierom verzorgen wij samen een trainingspartner haar trainingen op een hoogwaardige en realistische basis.

Vergoeding van uw verzekering

Verzekeringsmaatschappijen vergoeden gedeeltelijk of in zijn geheel de cursussen van AED4SALE. Men spreekt dan over preventieve cursus. Preventie betekent ‘het voorkomen van’. Preventieve cursussen hebben tot doel klachten (of verergering van klachten) te voorkomen en uw gezondheid te bevorderen.  Op de zorgwijzer kunt u bijna alle zorgverzekeringen vinden en de daarbij behorende vergoeding.

Check uw verzekering

Voor vragen, bestellingen en/of cursusboekingen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier