AED4SALE, EHBO, cursus, EHBO cursus, volwassenen, Spanbroek, Opmeer, Noor Holland, in de buurt, herhaling cursus, reanimatie, reanimatie cursus, herhalingscursus, reanimatie herhaling, reanimatie baby kind, herhaling reanimatie baby kind, Hoogwoud

EHBO cursus voor volwassenen

EHBO volwassenen

EHBO opleidingen van AED4SALE kunnen zowel in Spanbroek, Gemeente Opmeer verzorgd worden als elders in Noord Holland of Nederland. In overleg kunnen de trainingen ook in de avonduren gegeven worden. AED4SALE biedt iedere opleiding aan waarbij ook naar de wensen van u worden geluisterd. Opleidingen op maat behoren dan ook tot de mogelijkheid.  In het menu trainingen vindt u de aanvullende informatie van onze cursussen.

AED4SALE en haar trainingspartner bieden naast de hoogwaardige EHBO ook een hoogwaardige reanimatiecursus voor volwassenen en kinderen aan. Bij ons kunt u terecht voor uw erkend Oranje Kruis en erkend Rode Kruis certificaat. De EHBO lessen kunnen indien gewenst worden afgestemd op de wensen van de klant. Voorop staat dat de kwaliteit van reanimatielessen wordt doorgevoerd in de EHBO lessen. 

Wilt u net dat kleine beetje meer aan EHBO opleiding dan bieden wij ZHKH (Zelfhulp Kameradenhulp) aan. Deze Militaire variant van EHBO is geschikt voor personen welke graag met buitensportactiviteiten bezig zijn bijv. Scouting, bergbeklimmen of hiking. Tevens geschikt voor toeristen welke gaan backpacken in dunbevolkte gebieden. 

Materialen

Tijdens de EHBO cursus voor volwassenen worden de EHBO materialen uitgebreid behandeld. U kunt bij ons terecht voor alle hoogwaardige EHBO materialen zoals, ZOLL AED’s, BHV verbanddozen van Koninklijke Utermohlen ingericht met letselgerichte modules, Salvequick pleister dispensers, losse verbruiksmaterialen en ZHKH materiaal. 

Alle beschikbare materialen welke gebruikt worden tijdens de lessen zijn bij AED4SALE verkrijgbaar en kunnen tijdens de cursussen worden aangeschaft voor bij u in huis of in het bedrijf. Zo blijft u werken met vertrouwde producten welke van hoogwaardige kwaliteit zijn. 

Voor meer informatie over de cursussen kunt u ons bereiken in Spanbroek of contact met ons opnemen via het contactformulier.  Voor EHBO materialen kunt u een kijkje nemen in onze webshop.

De hieronder weergegeven cursusprijzen zijn inclusief btw.

EHBO
Volwassenen

(Prijs pp)
72
  • 4 uur

EHBO
Volwassenen

(Prijs pp)
224
  • 12 uur

EHBO
Volwassenen

(Prijs pp)
345
  • 20 uur

EHBO
Herhaling

(Prijs pp)
97
  • 4 uur

EHBO
Herhaling

(Prijs pp)
182
  • 10 uur

Vergoeding van uw verzekering

Verzekeringsmaatschappijen vergoeden gedeeltelijk of in zijn geheel de cursussen van AED4SALE. Men spreekt dan over preventieve cursus. Preventie betekent ‘het voorkomen van’. Preventieve cursussen hebben tot doel klachten (of verergering van klachten) te voorkomen en uw gezondheid te bevorderen.  Op de zorgwijzer kunt u bijna alle zorgverzekeringen vinden en de daarbij behorende vergoeding.

Check uw verzekering

Voor vragen, bestellingen en/of cursusboekingen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier