aed4sale Button Advies

In Company Training / BHV

Lokaties

De opleidingen kunnen zowel in Spanbroek, Gemeente Opmeer verzorgd worden als elders in Noord Holland of Nederland en kunnen in overleg ook in de avonduren gegeven worden. AED4SALE biedt iedere opleiding aan waarbij ook naar de wensen van u worden geluisterd. Opleidingen op maat behoord dan ook tot de mogelijkheid.  In het menu trainingen vindt u de aanvullende informatie van onze cursussen. 

 

Arbowetgeving

Een training op maat kan worden verzorgd door AED4SALE en haar trainingspartner. Als bedrijf zijnde dient u te voldoen aan artikel 15 van de Arbowetgeving. Doordat AED4SALE uw wensen inventariseert en deze naast de vereisten legt binnen uw branche wordt er een opleiding verzorgd welke zowel naar wens is als aan de vereisten voldoet.

Als AED4SALE beseffen wij ons wel degelijk dat u als bedrijf zijnde niet al te veel tijd heeft om een cursus te volgen. Dit omdat tijd geld kost. Wij proberen samen met u tot een kwalitatief goed product te komen. 

 

In Company Training

Prijs op basis van offerte
  • Bedrijfshulpverlening
  • Reanimatie volwassenen
  • Reanimatie kinderen
  • EHBO
  • Cursus op maat
Populair

Vergoeding van uw verzekering

Verzekeringsmaatschappijen vergoeden gedeeltelijk of in zijn geheel de cursussen van AED4SALE. Men spreekt dan over preventieve cursus. Preventie betekent ‘het voorkomen van’. Preventieve cursussen hebben tot doel klachten (of verergering van klachten) te voorkomen en uw gezondheid te bevorderen.  Op de zorgwijzer kunt u bijna alle zorgverzekeringen vinden en de daarbij behorende vergoeding.

Check uw verzekering

Voor vragen, bestellingen en/of cursusboekingen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier