AED4SALE, EHBO, EHBO volwassenen, Reanimatie volwassenen, EHBO baby kind, Reanimatie baby kind, Spanbroek, Opmeer, Noord Holland

Kinder EHBO

EHBO, kinder EHBO en ZHKH

De opleidingen kunnen zowel in Spanbroek, Gemeente Opmeer verzorgd worden als elders in Noord Holland of Nederland en kunnen in overleg ook in de avonduren gegeven worden. AED4SALE biedt iedere opleiding aan waarbij ook naar de wensen van u worden geluisterd. Opleidingen op maat behoord dan ook tot de mogelijkheid.  In het menu trainingen vindt u de aanvullende informatie van onze cursussen.

AED4SALE en haar trainingspartner bieden naast de hoogwaardige reanimatiecursussen ook een hoogwaardige kinder EHBO cursus aan. Bij ons kunt u terecht voor uw erkend Oranje Kruis en erkend Rode Kruis certificaat. De EHBO lessen kunnen indien gewenst worden afgestemd op de wensen van de klant. Voorop staat dat de kwaliteit van reanimatielessen wordt doorgevoerd in de kinder EHBO les. 

De kinder EHBO cursus is de perfecte cursus voor (jonge) ouders, gastouders, opa’s en oma’s en pedagogisch medewerkers in het kinderdagverblijf. Ook bevelen wij deze cursus aan bij sportverenigingen daar hier een grotere kans is op verwondingen bij kinderen. Door deze cursus wordt u zelfverzekerder, kundiger en voldoet u aan de wettelijke voorwaarden.

Materialen

Tijdens de kinder EHBO lessen worden de EHBO materialen uitgebreid behandeld. U kunt bij ons terecht voor alle hoogwaardige EHBO materialen zoals, ZOLL AED’s, BHV verbanddozen van Koninklijke Utermohlen ingericht met letselgerichte modules, Salvequick pleister dispensers, losse verbruiksmaterialen en ZHKH materiaal. 

Alle beschikbare materialen welke gebruikt worden tijdens de lessen zijn bij AED4SALE verkrijgbaar en kunnen tijdens de cursussen worden aangeschaft voor bij u in huis of in het bedrijf. Zo blijft u werken met vertrouwde producten welke van hoogwaardige kwaliteit zijn. Voor meer informatie over de materialen welke in gebruik zijn bij AED4SALE verwijzen wij u door naar de webshop van ons. 

EHBO

Baby en kind (Prijs pp)
67
00
  • 3 uur

EHBO

Baby en kind (Prijs pp)
151
00
  • 8 uur

EHBO Herhaling

Baby en kind (Prijs pp)
78
00
  • 3 uur

Vergoeding van uw verzekering

Verzekeringsmaatschappijen vergoeden gedeeltelijk of in zijn geheel de cursussen van AED4SALE. Men spreekt dan over preventieve cursus. Preventie betekent ‘het voorkomen van’. Preventieve cursussen hebben tot doel klachten (of verergering van klachten) te voorkomen en uw gezondheid te bevorderen.  Op de zorgwijzer kunt u bijna alle zorgverzekeringen vinden en de daarbij behorende vergoeding.

Check uw verzekering

Voor vragen, bestellingen en/of cursusboekingen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier