Rotaid Solid Plus Alarm

399,95 incl. btw

Duurzame AED kast van 100% gerecycled materiaal. Snel en eenvoudig te vinden door zijn opvallende kleur en verlichting.

Met een intuïtieve draaibeweging is de Rotaid plus snel en eenvoudig te openen.

 

De Rotaid Solid Plus Alarm  is een duurzame wandkast voor een herkenbare behuizing van uw AED. De karakteristieke ronde vorm en groene kleur maken uw defibrillator snel en eenvoudig vindbaar en zorgen voor een hoogwaardige uitstraling. Het grote AED logo, alsmede het kijkvenster, laten bovendien geen ruimte voor misverstanden, deze opvallende wandkast bevat levensreddende apparatuur. Ten eerste kan met een intuïtieve draaibeweging de behuizing snel worden geopend. Ten tweede zorgt de ronde herkenbare basisvorm voor een goede zichtbaarheid en vindbaarheid. Deze uit 100% gerecycled materiaal vervaardigde duurzame wandkast geeft een robuuste bescherming voor de levensreddende apparatuur.

De ronde kap, voorzien van uitsparingen voor een ferme grip, is vervaardigd uit 100% krasbestendig Polycarbonaat. Het Polycarbonaat heeft een dikte van 5 millimeter. Dit zorgt voor een robuuste, stof- en waterdichte behuizing waarin uw AED zich bevindt. De kap is voorzien van UV filters, om uw defibrillator tegen direct en indirect zonlicht te beschermen en garandeert ten slotte een langdurige transparantie.

De ruime behuizing, voorzien van een verstelbare ophangbeugel, maakt de ROTAID™ Plus geschikt voor vrijwel elk type AED. De achterwand is vervaardigd uit 100% ABS en biedt plaats aan vrijwel ieder merk en type defibrillator
op de markt. Aan de voorzijde is een voorziening voor een 9 Volt batterij-houder getroffen.
De ROTAID™ Solid heeft een doorsnede van 48 centimeter en is 18 centimeter diep. Het gewicht bedraagt 1,7 kilogram.

Deze duurzame wandkast biedt plaats voor de volgende AED’s en merken:

Philips, Defibtech, Heartsine, Medtronic, Cardiac Science, CU Medical, Primedic, Schiller en Zoll

De Rotaid Solid Plus Heat is een zeer solide wandkast voor een herkenbare en robuuste behuizing van uw defibrillator in de buitenlucht.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rotaid Solid Plus Alarm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *