Rotaid Solid Plus Heat Alarm LED + Zorgeloos

750,00 incl. btw

Laat uw AED niet in de KOU staan, voorkom een defecte batterij of elektrode bij een reanimatie.

Van 15 september tm 28 februari de Rotaid Plus Heat Alarm LED en 4 jaar GRATIS “ Zorgeloos” verzekering voor maar €650 bij inruil van uw oude AED kast.

Met deze kast hangt uw AED er straks warm bij en is de batterij bestand tegen de vorst.

Diefstal of vernieling van uw AED en/of kast?

Middels de zorgeloos verzekering leveren wij u met 1 werkdag een nieuwe AED en/of kast.

De Rotaid Solid Plus Heat met geluidsalarm en verwarming is een duurzame AED wandkast. Het uiterlijk van de wandkast zorgt bovendien voor een herkenbare behuizing van uw AED. De karakteristieke ronde vorm en groene kleur maken uw defibrillator snel en eenvoudig vindbaar en zorgen voor een hoogwaardige uitstraling. Het grote AED logo, alsmede het kijkvenster, laten geen ruimte voor misverstanden, deze opvallende wandkast bevat levensreddende apparatuur. Met een intuïtieve draaibeweging kan de behuizing snel worden geopend. De ronde herkenbare basisvorm zorgt namelijk voor een goede zichtbaarheid en vindbaarheid. Deze uit 100% gerecycled materiaal vervaardigde duurzame wandkast geeft een robuuste bescherming voor de levensreddende apparatuur.

De ronde kap, voorzien van uitsparingen voor een ferme grip, is vervaardigd uit 100% krasbestendig Polycarbonaat, in een dikte van 5 millimeter. Dit zorgt voor een robuuste, stof- en waterdichte behuizing van uw AED. De kap is voorzien van UV lters, om uw defibrillator tegen direct en indirect zonlicht te beschermen.  Daarnaast garandeert deze een langdurige transparantie.

De ruime behuizing, voorzien van een verstelbare ophangbeugel, maakt de ROTAID™ Plus geschikt voor vrijwel elk type AED. Omdat de achterwand is vervaardigd uit 100% ABS biedt deze plaats aan vrijwel ieder merk en type defibrillator
op de markt. Aan de voorzijde is een voorziening voor een 9 Volt batterij-houder getroffen.
De ROTAID™ Solid heeft een doorsnede van 48 centimeter en is 18 centimeter diep. Daarbij komt dat het gewicht 1,7 kilogram. bedraagt.

Deze duurzame wandkast biedt namelijk plaats voor de volgende AED’s en merken:

Philips, Defibtech, Heartsine, Medtronic, Cardiac Science, CU Medical, Primedic, Schiller en Zoll

De Rotaid Solid Plus Heat is een zeer solide wandkast voor een herkenbare en robuuste behuizing van uw defibrillator in de buitenlucht.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rotaid Solid Plus Heat Alarm LED + Zorgeloos” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *