Actie!

Defibtech Lifeline View

1.847,55 1.699,99 incl. btw

Wilt u een AED kopen? Deze Defibtech AED is één van de meest geavanceerde AED’s van dit moment. Deze moderne en gebruiksvriendelijke AED met full color display geeft u zowel auditief als visueel de informatie welke u nodig heeft tijdens een reanimatie.

Artikelnummer: 1136-2-1 Categorie: Tags: , , , , ,

Elektroden / Batterij

De elektroden van de Lifeline View gaan 2 jaar mee. Ook zijn er kinderelektroden beschikbaar. De batterij van de Defibtech Lifeline gaat 4 jaar mee. Tijdens een noodgeval kunnen er 125 schokken mee worden afgegeven of 8 uur gebruiksduur van de AED. 

Uitvoeringen

Leverbaar in een half- en volautomatische versie. 

Tweetalig

De Defibtech Lifeline View is optioneel leverbaar als tweetalige AED. Hierbij kunt u kiezen uit Nederlands – Engels of Nederlands – Frans. Door een eenvoudige handeling kan er de gewenste taal worden gekozen. (de AED start in het Nederlands)

Deze AED is voorzien van 8 jaar garantie. 

AED Kast

Om uw AED veilig op te bergen maar toch beschikbaar te houden voor iedereen verkoopt AED4SALE de Rotaid AED kasten. Dit zowel voor binnen als voor buiten. Deze duurzame AED kasten zijn 100% gerecycled en zijn eenvoudig te openen in een natuurlijke draaibeweging. 

De Rotaid Solid Plus Heat + zorgeloos is een AED kast in combinatie met een verzekering. U kunt ervoor kiezen om de kast en AED te verzekeren tegen beschadiging en/of diefstal. U betaald 150 euro voor de eerste 4 jaar verzekering, daarna betaald u 45 euro per jaar aan verzekering. 

Wordt de AED gestolen of beschadigd dan hebben wij voor u, na aangifte, binnen 3 werkdagen een nieuwe AED of kast van vergelijkbare waarde. 

 

Andere suggesties…