Composiet brandblusser schuim 6 kg.

192,00 incl. btw

De P50 Composiet brandblusser schuimblusser  is een oerdegelijke brandblusser. De P50 is gemaakt van Composiet (kunststof aramide vezel) en heeft daardoor vele voordelen.

Licht in gewicht, Geen kans op corrosie, lange levensduur van 20 jaar, 10 jaar lang geen kosten aan onderhoud. 10 jaar volledige garantie. Doordat er ook 10 jaar garantie op het schuim wordt gegeven is het niet meer nodig om een revisie uit te voeren na 5 jaar. Dit voordeel betaalt zich terug in de lage kosten per jaar. De P50 brandblusser is de meest duurzame blusser in z’n soort. Doordat de blusstoffen na 10 jaar pas hoeven worden vervangen levert ook dit een besparing van 50% op voor het milieu.

Neycare

Geen onnodige  controles meer of ingewikkeld gedoe om alle blussers te verzamelen en te laten keuren. Bespaar op de kosten en verhoog de brandveiligheid in uw organisatie met een combinatie van 6 liter composietblussers en sprayblussers.

Met NeyCare maken we binnen uw bedrijf een nieuwe verdeling van het aantal grote 6 liter blussers en compacte spray-brandblussers. Uitgangspunt hierbij is dat de BHV’ers de grote composiet blussers gebruiken en dat elke andere medewerker de spray-brandblusser in kan zetten bij een beginnende brand. Voordeel: meer blussers, minder risico op grote schade. De spray-brandblussers en composietblussers van Neyfik zijn vrij van onderhoud. Met een garantie van 5 jaar op de spray-brandblussers en 10 jaar op de composietblussers weet u precies waar u aan toe bent.
Eénmalig aanschaffen en daarna bent u klaar voor jaren. Zorgeloos noemen we dit bij Neyfik.
Soms vindt een verzekeraar dat de blussers gecontroleerd moeten worden door een REOB erkend bedrijf. Hoewel de composietblussers (Aramideblussers)  alleen visueel kunnen worden gecontroleerd, biedt NeyCare® wel de service een (REOB) controle uit te voeren volgens de geldende norm NEN 2559

Gratis controle

AED4SALE biedt middels NeyCare® de controle GRATIS aan wanneer u compleet de overstap maakt naar onze blussers. Omdat we er dan toch zijn kunnen we de brandhaspels en noodverlichting meteen meenemen in de controle. Uw voordeel, geen kosten voor controle brandblussers, maar wel alles volgens de geldige regels in Nederland. Eén aanspreekpunt, één factuur. Zorgeloos. Lees meer ….

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Composiet brandblusser schuim 6 kg.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *