Neyfik Sprayblusser Universeel + Rookmelder Test Spray

48,90 incl. btw

De sprayblusser Neyfik Universeel gecombineerd met de rookmelder Test Spray. Een ideale combinatie voor optimale veiligheid in uw woning. Plaats de sprayblusser in de optionele wandhouder, op een handige plaats in de keuken, bijkeuken of meterkast. Neyfik adviseert ook een sprayblusser te plaatsen op elke verdieping van uw woning. Deze nieuwste uitvoering is 5 jaar houdbaar en 5 jaar gekeurd.

Met de rookmelder testspray kunt u heel eenvoudig en snel de werking van uw rookmelder testen. Simpele druk op de knop, 10 seconden wachten en u weet of de sensor van de rookmelder nog werkt. Slaat de rookmelder alarm, dan weet u het zeker. De sensor én de batterij zijn ok.

Spray-blusser indoor

Neyfik® Professional Indoor  is een compacte spray-brandblusser voor de professionele markt. Professional indoor is geschikt voor kantoor, school, zorgcentrum, cleanroom, kantine en ziekenhuis en in te zetten als goedgekeurd blusmiddel. Neyfik professional kenmerkt zich door de 5 jaar volledige garantie en houdbaarheid. Hierdoor bent u langdurig verzekerd van een goedgekeurde brandblusser. Door gebruik te maken van het Controle Schema op het etiket kunt u intern deze sprayblusser jaarlijks controleren zonder tussenkomst van een externe partij. Voordeel: Kostenbesparend, en controleren waneer het u uitkomt. Uw verzekeraar keurt deze interne controle goed evenals de brandweer of controlerende instantie. U kunt deze controle eenvoudig uitvoeren en borgen middels de Neyfik Checklist via onze website. Neyfik professional voldoet aan de eisen volgens het bouwbesluit.

Rookmelder

Rookmelder Test Spray. Meest effectieve manier voor een rookmeldertest. Betrouwbaar en snel testen van uw rookmelders op batterij en sensor. Richt de spuitbus omhoog en spray kort richting de rookmelder. Na enkele seconden merkt u of de melder piept. Zoja, dan is alles in orde. Volgt er geen signaal, herhaal dan nogmaals. Vervang de batterij bij geen resultaat en probeer dan opnieuw. Geeft de rookmelder dan nog geen signaal dan is deze waarschijnlijk defect en doet u er goed aan deze te vervangen.

Rook is in de meeste gevallen de grootste doodsoorzaak  bij brand. De giftige gassen worden ingeademd en zorgen voor bewusteloosheid. Vooral tijdens de slaap word je verrast. Wanneer je slaapt ruik je niets. Geluid daarentegen maakt je wakker. Daarom geven de rookmelders ook een hard geluid. Maar de sensor moet wel 100% goed werken! Om de rook snel te detecteren is een schone, goedwerkende sensor vereist. Test daarom je  rookmelders met met de Neyfik Testspray. Zo weet je binnen seconden of je een veilige rookmelder hebt. Laat je niet verrassen!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Neyfik Sprayblusser Universeel + Rookmelder Test Spray” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *